Dva rodinné domy v obci Rudno

Dva rodinné domy v obci Rudno

145.000,- €

Štát: Slovensko
Okres: Turčianske Teplice
Mesto: Rudno

Druh: Rodinný dom
Typ: predaj


Na predaj dva rodinné domy s garážou v obci Rudno.

Nehnuteľnosti vhodné aj pre dvojgeneračné bývanie so zameraním na pestovanie a chov domácich zvierat - veľký pozemok o výmere 5.191 m2. Tiché a čisté prostredie dotvára celkovú atmosféru kľudného bývania.

Prvý dom pozostáva z vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, spálne, kúpeľne, WC, špajze a ďalšej samostatnej izby na poschodí. Dom je čiastočne podpivničený, kde sú skladové priestory a kotolňa. Napojenie na inžinierske siete: voda, elektrika, odpad do veľkej žumpy s obsahom 20 m3. Kúrenie riešené liatinovým kotlom Viadrus, alebo elektrickým kotlom.
Druhý dom pozostáva z kuchyne, spálne, kúpeľne s WC. V prízemí letná kuchyňa a skladové priestory vhodné na skladovanie zeleniny. V ďalšej časti domu je situovaná hospodárska stavba a to dreváreň, udiareň, miestnosti na chov domácich zvierat.

Oba domy sú spojené dielňou, ktorú možno využiť ako drevársku dielňu, ateliér, spoločenskú miestnosť, pred dielňou je vybudované vonkajšie posedenie.

Na pozemku sa nachádza garáž s jamou a samostatnou miestnosťou vhodnou na uskladnenie kosačky, bicyklov ... Ďalej sa na pozemku nachádza skleník a studňa na zavlažovanie záhrady.

Ponuka je vhodná pre záujemcu, ktorý hľadá bývanie pre dve rodiny, ktorý hľadá bývanie v kľudnom čistom prostredí s možnosťou pestovania domácej zeleniny a ovocia na vlastnom pozemku, prípadne na chov domácich zvierat.

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

Statusaktívne

Ďalšie fotografie nehnuteľnosti